Wanneer je je hebt aangemeld via intake formulier website, mail, Facebook, telefonisch of Whatsapp neem ik zo snel mogelijk contact met je op om het volgende met je te doorlopen:

Intake gesprek (altijd gratis en vrijblijvend)

Bij dit gesprek gaan we elkaar eerst beter leren kennen onder het genot van kopje koffie,  thee of iets anders, en wanneer je je goed en comfortabel voelt, mag je je wensen uitspreken en gaan we samen naar de verschillende mogelijkheden kijken.

 

 

Wordt het een confectie/standaard haarwerk of maathaarwerk,? Wat voor soort haar en welke bevestiging wil je?

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om zelf naar Donkervoort Haarwerken te komen om wat voor reden dan ook, geen probleem dan kom ik naar jou toe.

 

Vrijblijvende offerte

Na het bespreken van verschillende opties krijg je indien van toepassing en desgewenst een vrijblijvende offerte of prijsopgave mee, zodat je thuis alles op je gemak nog eens kan bekijken.

Deze heeft een geldigheidsduur van 14 dagen. Het is belangrijk dat je geen overhaaste beslissing neemt. 

Aanmeten / Passen en meten

Wanneer je een keuze heb gemaakt of het een confectie/standaard haarwerk wordt met wat voor soort haar en bevestiging gaan we aan de slag.

  • Bij keuze voor een confectiehaarwerk ga ik de verschillende modellen haarwerken, passen en eventueel aanmeten. Wanneer het haarwerk op voorraad is, kan zelfs gelijk tot aflevering over gegaan worden en anders komt er binnen 48 uur een speciaal voor jou samengestelde zichtorder.
  • Bij keuze voor een maathaarwerk wordt er een ontwerp en een mal van uw hoofd gemaakt. Dit wordt opgestuurd naar het atelier en na ca. 3-4 maanden is het speciaal voor jou vervaardigde maathaarwerk gereed.

Levering en nazorg 

Bij de aflevering van het haarwerk gaan we samen door het proces, zodat het uiteindelijke resultaat volledig aan jouweisen en wensen voldoet. Tevens krijg je gedegen uitleg over de onderhoudsproducten, instructies over hoe het haarwerk te behandelen en de garantievoorwaarden.

Na 2 á 3 weken hebben we nazorg waarbij we desgewenst samen het haarwerk gaan wassen en behandelen, daarbij worden volop nuttige styling tips en tricks gegeven. Bij een vaste (semi)permanente bevestiging doen we de nazorg na 4 á 5 weken, gelijk met de gemiddelde periode van het

herbevestigen van het haarwerk.

 

Mocht er iets aan de hand zijn, geen probleem, geen zorgen, want Donkervoort Haarwerken staat altijd voor je klaar.

Donkervoort Haarwerken streeft naar het behouden van haar goede kwaliteit en wil zichzelf constant verbeteren. Hierbij doe ik een beroep op je

om mij daarmee te helpen, bijvoorbeeld door  t.z.t. een klantentevredenheidsonderzoek(KTO)  in te vullen.