Mijn naam is Anneke Donkervoort. Ik ben geboren in 1974. Er is veel in mijn leven om trots op te zijn: zo ben ik moeder van een dochter en een zoon en eigenaar van mijn kapsalon in Noardburgum waar ik altijd met veel liefde voor mijn klanten klaar sta.

Het haarwerkers vak heeft mij altijd geïnteresseerd. 5 jaar geleden kregen klanten van mij last van haarverlies, dit werd veroorzaakt door, onder andere, Alopecia Androgenetica en hormoonveranderingen. Na lang zoeken kwam ik er echter achter dat hier helaas nog geen medicijn voor bestaat. Mijn trouwe klanten die ik inmiddels al 20 jaar hielp, kon ik op dat moment met dit probleem helaas niet helpen.

Het bleef aan me knagen en samen met het vertrouwen van mijn klanten begon ik aan de zoektocht naar een oplossing. Helaas komen er in

de haarwerkwereld, net als elders op de werkvloer, misstanden voor. Maar ik wist: dit moet anders kunnen!

Zodoende heb ik contact opgenomen met gecertificeerde haarwerkbedrijven waar ik veel ervaring heb opgedaan en mijn kennis heb vergroot. Inmiddels heb ik mijn certificaat tot Europees echt-haar specialist bij Infix Hair gehaald. Hier ben ik supertrots op!

Infix heeft mij enorm geholpen door mij met hun topproduct te laten werken. Het is een bedrijf met passie dat een goed product op maat levert. Samen staan we sterk!

 

Ik kan niet wachten om nog meer mensen met hun haarprobleem te helpen!

Haarproblemen zijn vaak ook van invloed op het zelfvertrouwen, daarom vind ik het ook heel belangrijk dat mensen zich van binnen weer goed voelen, hun zelfvertrouwen terug krijgen en weer helemaal kunnen stralen!

 

Dus, hoe kan ik je helpen?

Zo mooi...

...dat je het niet ziet.

Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact met mij op via onderstaand formulier. Bellen, appen of mailen mag natuurlijk ook!