Vrijblijvende offerte

Na het bespreken van verschillende opties krijg je indien van toepassing en desgewenst een vrijblijvende offerte of prijsopgave mee, zodat je thuis alles op je gemak nog eens kan bekijken.

Deze heeft een geldigheidsduur van 14 dagen. Het is belangrijk! dat je geen overhaaste beslissing neemt. 

Aanmeten / Passen en meten

Wanneer je een keuze heb gemaakt of het een confectie/standaard haarwerk wordt met wat voor soort haar en bevestiging gaan we aan de slag.

  • Bij keuze voor een confectiehaarwerk gaan we de verschillende modellen haarwerken, passen en eventueel aanmeten. Wanneer het haarwerk op voorraad is kan zelfs gelijk tot aflevering over gegaan worden en anders komt er binnen 48 uur een zichtorder speciaal voor u samengesteld.
  • Bij keuze voor een maathaarwerk wordt er een ontwerp en een mal van uw hoofd gemaakt. Dit wordt opgestuurd naar het atelier en na ca. 3-4 maanden is het speciaal voor u vervaardigde maathaarwerk gereed.

Levering en nazorg

Bij de aflevering van het haarwerk gaan we samen door het proces, zodat het uiteindelijke resultaat volledig aan uw eisen en wensen voldoet. Tevens krijgt u gedegen uitleg over de onderhoudsproducten, instructies over hoe het haarwerk te behandelen en de garantievoorwaarden.

Na 2 á 3 weken hebben we nazorg waarbij we desgewenst samen het haarwerk gaan wassen en behandelen, daarbij worden volop nuttige styling tips en tricks gegeven. Bij een vaste (semi)permanente bevestiging doen we de nazorg na 4 á 5 weken, gelijk met de gemiddelde periode van het herbevestigen van het haarwerk.

Mocht er iets aan de hand zijn, geen probleem geen zorgen want Donkervoort Haarwerken staat altijd voor je klaar.

Donkervoort Haarwerken streeft naar het behouden van haar goede kwaliteit en wil zichzelf constant verbeteren. Hierbij doen we een beroep op je om ons daar mee te helpen, bijvoorbeeld door een klantentevredenheidsonderzoek(KTO) tzt in te vullen.